Rangersi zainteresiran za Džakmića

Prema pisanju štoktskih medija

Rangersi zainteresiran za Džakmića

Adnan Beganović

Kapiten Sarajeva i jedan od najboljih igrača Premijer lige, Muhamed Džakmić, gotovo sigurno će napustiti bordo momčad.

SportSport.ba jučer je došao do informacije da će Džakmić karijeru nastaviti u Južnoj Koreji, no otočki mediji pišu da je za njegove usluge zainteresovani i slavni Glasgow Rangersi.

Tako Eveningtimes piše da bi Walter Smith vrlo rado vidio Džakmića u svom timu, te da bi ukupan transfer iznosio milion funti, no realizacija istog mora se staviti na čekanje jer novi vlasnik Craig Whyte još nije preuzeo klub.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.