Ranieri brani Vučinića
Mirko Vučinić

Slaba forma Crnogorca

Ranieri brani Vučinića

Trener italijanske Roma Claudio Ranieri ponovo je stao u odbranu svog napadača Mirka Vučinića, koji se opet našao na udaru navijača.

Navijači Rome zviždali su Vučiniću tokom poraza Vučice u duelu sa Udineseom. Crnogorski reprezentativac ne nalazi se u dobroj formi u posljednje vrijeme i to izgleda ne prija navijačima, koji mu sve češće zvižde.

"Napadači prolaze kroz ovakve periode loše forme, jednostavno, dešava se. Ustvari, ja moram zahvaliti Vučiniću zbog silnog truda koji ulaže. On nije upotpunosti spreman, ali će i dalje igrati jer nemam alternative", rekao je Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti