Ranieri: Da Juan nije toliko griješio...

Roma poražena u Đenovi, trener zna krivca

Ranieri: Da Juan nije toliko griješio...

Edmir Škorić

Porazom Rome u Đenovi kod Sampdorije (1:2) startalo je 19. kolo italijanskog nogometnog prvenstva - Serije A.

Crnogorac Mirko Vučinić doveo je goste iz Rima u vodstvo, no u nastavku su se stvari promijenile. Najprije je golman Julio Cesar isključen nakon skrivljenog penala iz kojeg je Pozzi poravnao, a onda je Juanovu grešku iskoristio Guberti u 84. minuti, pogodivši za konačnih 2:1.

"Odlično smo igrali, sve je bilo onako kako treba, ali nismo mogli ispravti sve ono loše što je napravio Juan. Ovaj poraz nas je dosta unazadio u našim nastojanjima da se borimo za naslov prvaka", rekao je Ranieri.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.