Ranieri dolazi kod bh. dvojca?

Palermo zove Ranierija

Ranieri dolazi kod bh. dvojca?

Edmir Škorić

Proslavljeni italijanski stručnjak Claudio Ranieri mogao bi da se vrati u Seriju A.

Ranieri je nedavno otpušten u Leicesteru iako je prošle sezone ovom klubu donio senzacionalni naslov prvaka u Engleskoj.

Mnogi smatraju da mu je učinjena nepravda, ali vrlo brzo bi mogao sijedi starac da pronađe novi angažman, a nije isključeno da opet radi u Seriji A.

Palermo, u čijim redovima nastupaju bh. igrači Toni Šunjić i Mato Jajalo, nalzi se u zoni ispadanja, ali je cilj da se sljedeće sezone, ukoliko bude porebe, dovede Ranieri kojem bi zadatak bio da Sicilijance vrati u Seriju A.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ranieri je ranije radio u Seriji B kao trener Cagliarija i Fiorentine, pa nije isključeno da se odazove Palermu, mada se za njega interesuju i mnogi veći klubovi u Evropi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi