Ranieri: Juve je kao ajkula, samo dok namirišu krv
Foto: EPA

Italijanski stručnjak o Ligi prvaka

Ranieri: Juve je kao ajkula, samo dok namirišu krv

Endin Čaušević

Italijanski stručnjak Claudio Ranieri vjeruje da Juventus ove sezone konačno može do trofeja Lige prvaka.

Stara dama je prošle sezone osvojila duplu krunu u Italiji, no sve je to palo u zaborav nakon poraza u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida (4:1). Titula prvaka Evrope je ono što u Torinu sanjaju već dugi niz godina, ali mnogi vjeruju da je Juve i ove sezone jedan od glavnih favorita da na kraju dođe na krov Evrope.

Nekadašnji trener ove ekipe Claudio Ranieri izjavio je da Juventus tek sada ulazi u pravu formu, te da se od ovog tima tek trebaju očekivati sjajni rezultati. Italijanski stručnjak vjeruje da Juve može do kraja u Ligi prvaka, a na zanimljiv način opisao je aktuelnog prvaka Italije.

"Juventus je kao ajkula, samo dok namirišu krv u vodio onda ne puštaju svoj plijen da pobjegne. Njihova snaga je njihov karakter i imaju sve da dođu do kraja. Ako završe drugi u grupi to je samo zato što je s njima Barcelona. Juventus ima šampionski tim i vjerujem da ove sezone mogu do kraja", rekao je Ranieri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi