Ranieri: Kad dođe s putovanja nije to on, nego njegov brat

Italijanski stručnjak o Okazakiju

Ranieri: Kad dođe s putovanja nije to on, nego njegov brat

E. Čaušević

Leicester je danas doživio težak poraz na gostovanju protiv Chelseaja sa 3:0.

Aktuelni prvak Engleske danas je na Stamford Bridgeu poražen sa 3:0, a navijači gostiju ljuti su na Claudija Ranijerija jer je na klupi odlučio ostaviti Slimanija i Mahreza. Također, italijanski stručnjak u London nije vodio Okazakija, a za to je dao zanimljiv komentar.

"Kada se Okazaki vrati sa putovanja iz japana on više nije on, to je neki njegov brat. Istina je da nije povrijeđen, ali kada se vrati s putovanja treba mu vremena da uđe u formu. Sada mi ne može pomoći", rekao je Ranieri.

Ranieri je potvrdio da je odlučio važne igrače ostaviti na klupi za rezerve jer je već u mislima u meču Lige prvaka koji Leicester igra naredne sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi