Ranieri: Ne postoji slučaj Totti

Ranieri: Ne postoji slučaj Totti

Edmir Škorić

Romin trener Claudio Ranieri demantovao je napise medija kako ima određene probleme sa kapitenom momčadi Francescom Tottijem..

Ranieri je bio na meti navijača i medija, nakon što je u utakmici 19. kola kod Sampdorije (poraz Rome 2:1) Tottija, inače ikonu Rimljana, ubacio svega tri minute prije kraja utakmice.

"Nikada nije postojao nikakav slučaj Totti. Poštujem svakoga i svačije mišljenje, ali uvijek kod mojih igrača inzistiram da se bore i daju sve od sebe do posljednjeg sučevog zvižduka. Činjenica da sam Tottija uveo u zadnje četiri minute samo pokazuje da držim da veliki igrač poput njega uvijek i u svakom trenutku može napraviti potez odluke. Imam visoko mišljenje o našem kapetanu. Razgovarao sam s njime, šalio se i smijao, kao i uvijek", kaže Ranieri.

"Ako bi bilo potrebno, potpuno istu stvar bih napravio i na sutrašnjoj utakmici, usprkos svih polemika koje se o tome vode u gradu", dodao je Ranieri.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.