Ranieri: Ne razmišljamo o Tottenhamu

Streteg Leicestera o konkurentima

Ranieri: Ne razmišljamo o Tottenhamu

D. Vejo

Fudbaleri Leicestera su jučer u okviru 34. kola Engleske lige na svom terenu remizirali protiv West Hama (2:2). Ali ukoliko prvi pratilac Tottenham večeras pobjedi, približit će se Lisicama na svega pet bodova.

Ova činjenica ne brine italijanskog stručnjaka Claudia Ranieria.

"Ni mene a ni moje igrače ne zanima ni jedan konkurent u ligi. Ono za šta smo najviše brinuli jeste to da izbjegnemo ispadanje i ostanemo u društvu najboljih. Ipak, mi smo uradili nešto mnogo više. Imamo još četiri kola do kraja, na nama je da damo sve od sebe", rekao je za inostrane medije strateg Leicestera.

Tottehnam nakon prvih 45 minuta, vodi na gostovanju kod ekipe Stokea rezultatom 1:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi