Ranieri priželjkuje naslov Lige prvaka

Pusti snovi

Ranieri priželjkuje naslov Lige prvaka

Trener Rome Claudio Ranieri se nada kako bi svojoj posrnuloj ekipi mogao vratiti sjaj ukoliko osvoji naslov Lige prvaka.

Roma je pod trenerskom palicom Ranijerija katastrofalno otvorila sezonu i u Seriji A i u Ligi prvaka, ali se italijanski stručnjak ipak nada nekom od naslova na kraju sezone.

"Kada bi osvojili naslov Lige prvaka svi u Rimu bi jednostavno poludili. Bila bi to najbolja stvar koja se ikada desila u prijestolnici Italije. Mislim da imamo dovoljno kvalitete da osvojimo Ligu prvaka i tako Romi vratimo sjaj", rekao je Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.