Ranieri: Roma može osvojiti Scudetto

Ranieri: Roma može osvojiti Scudetto

Roma neće odustati od borbe za naslov prvaka Italije, izjavio je uoči sutrašnjeg dvoboja Serije A sa Cagliarijem trener Vučice Claudio Ranieri.

Ranijerijeva ekipa trenutno ima šest bodova zaostatka za liderom Serije A, Milanom, a poravnata je na tabeli sa aktuelnim prvakom Interom.

"Želim napraviti nešto veliko sa Romom, koja je definitivno ekipa sa srcem i dušom. Osvojiti Scudetto će biti teško, ali bih ja svakako volio do tog naslova. Mislim da je Roma sposobna nositi se Interom i Milanom i mislim da na kraju sezone možemo do naslova prvaka Italije", smatra Ranieri.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije