8

Komentari (8)

Novibroj
Oni kontali 0-8 ***** nije vam to rajvosa
Benjamingst
Nije Sarajevo ali pazi City da nebi ubacio 5 ili 9 komada u 2 utakmice
Benjamingst
3:0 Dinamo gazi Atalantu, a nase Sarajevo primi 7 komada I to kod kuce.
bk123
Ma Dinamo je druga dimenzija za sve ostale klubove iz bivše nam države.
nightcry
naš fudbal i liga je *****a - savez prosi za zgradu milione od UEFA a nema stadiona za reprezentaciju !
nightcry
druga je dimanzija samo za nas i eventualno crnogorski fudbal s tim da crnogorci imaju opravdanje jer ih ima ko u kantonu Sarajevo... Zvezda, Partizan u evropi, Dinamo u Evropi, Rijeka je uglavnom u Evropi, Maribor je u Evropi često, čak i Vardar - samo mi i CG nikad Evrope vidjeti nečemo jer nemamo čime ni tražiti da se igramo lopte sa ozbiljnim klubovima.
Benjamingst
BK pa I CZ se drzi protiv Bayerna
bk123
Ok mislio sam konkretno na zadnji desetak godina. Mislim da se dinamovim izlaznim transferima nemože niko približiti pa čak i malo dalje od regionalnog na to sam najviše mislio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.