Raščić: Biće neuspjeh ako ne izborimo Evropu

Novi napadač Borca

Raščić: Biće neuspjeh ako ne izborimo Evropu

Admir Raščić se vraća na bh. terene. Korpulentni napadač koji se proslavio igrajući za Sarajevo, Željezničar i Olimpic u budućnosti će braniti boje Borca iz Banja Luke.

O prvim dojmovima u novoj sredini te ciljevima i ambicijama na Gradskom stadionu Raščić je govorio u kratkom razgovoru za naš portal.

"Dosta igrača poznajem od ranije. Mislim da je okupljen odličan tim, posebno od jučer kada je sa nama Nemanja Bilbija. Nadam se da će i Maletić potpisati, a u tom slučaju bismo na papiru bili izuzetno jaki", kaže Raščić.

Borac dva boda zaostaje za mjestom koje vodi u Evropu narednog ljeta, a Raščić je uvjeren kako se taj zaostatak može nadoknaditi.

"Ništa nedostižno, ali ipa treba ići iz utakmice u utakmicu. Evropa je po meni posve realna. Neuspjeh bi sa ovim timom bio ne izboriti nastup u Evropi", ističe Raščić.

Raščić je do nedavno bio dio velike bh.kolonije u Novom Pazaru, ali se tamo, kaže, nije isplatilo ostati.

"Prošle sezone je sve bilo za deset. Pa i na početku tekuće tokom prvih sedam kola sve je bilo na svom mjestu, ali su onda „zavrnuli pipu“ ii sve je krenulo naopako. Nije mi se ostajalo", zaključio je Raščić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.