Novi fudbaler Olimpica

Raščić: Olimpic je prvi klub u koji se vraćam

Iskusni 33-godišnji napadač Admir Raščić je jučer zvanično predstavljen kao novi fudbaler sarajevskog Olimpica.

Ovaj fudbaler je u svojoj dugogodišnjoj karijeri promijenio veliki broj klubova, ali je klub sa Otoke prvi u koji se vratio.

"Ovo je moj drugi dolazak u Olimpic, koji je ujedno i jedini klub u koji se vraćam. Zatekao sam dobru atmosferu u klubu i ekipi, što me sigurno raduje. Dobro smo radili i spremali i poželio bih nam svima prvo zdravlja, a onda mnogo sreće. Nadam se da ćemo uz pravi pristup doći do dobrog rezultata kojim bismo obradovali sve istinske ljubitelje fudbala u našoj državi", rekao je Raščić.

Bivši napadač Sarajeva je ranije znao pogađati za svoj klub u evropskim utakmicama, a isti scenario priželjkuje i u predstojećem dvomeču.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nadam se da ću opet postići gol na Koševu u ovoj evropskoj utakmici. Ima u ovoj ekipi dosta igrača koji imaju iskustvo igranja u evropskim utakmicama, što je veliki plus. Nadam se da ćemo našim iskustvom doprinijeti dobrom rezultatu u ovom dvomeču sa Spartakom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.