Raščić potpisao predugovor sa Sun Pegasusom

Raščić potpisao predugovor sa Sun Pegasusom

A. Beganović

Iskusni 32-godišnji napadač, Admir Raščić, karijeru će nastaviti u Hong Kongu, tačnije u tamošnjem prvoligašu Sun Pegasusu.

Raščić je u posljednjih pola godine nosio dres Borca iz Banja Luke, a prije par dana je postigao dogovor sa čelnicima Veleža, kluba u kojem je trebao nastaviti karijeru.

Međutim, na njegovu adresu stigla je ponuda koja se nije mogla odbiti, pa će Raščić početkom narednog mjeseca otputovati za Hong Kong.

"Ponuda koju sam dobio je fenomenalna, kad ovo kažem onda mislim na finansijsku stranu i doista je nisam mogao odbiti. Meni su 32 godine i moram misliti na budućnost", za SportSport.ba kaže Raščić.

"Sve se desilo iznenada. Imao sam dogovor sa Veležom, no ovo doista nisam mogao propustiti. Žao mi je jer su ljudi iz Veleža bili prema meni korektni, pogotovo Admir Veleagić s kojim sam dobar prijatelj. On zna da sam ja uvijek govorio da želim igrati za Velež i mislio sam da će mi se želja konačno ispuniti. Ali, opet ponavljam, ponudu iz Hong Konga nisam mogao odbiti. Nadam se da će me shvataju čelnici Veleža, ali i navijači ovog kluba, koji su sasvim sigurno među najboljim navijačima u našoj zemlji", dodao je Raščić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.