Napadač Uniteda smatra da je njegov tim trebao slaviti

Rashford: Liverpool nije zaslužio da osvoji bod

4

Komentari (4)

Ade1987
Liverpool jeste imo loptu u svom posjedu ali Manchester je imao bolje prilike za 2-0 nego Liverpool za 1-1 a rezultat je na kraju i odgovarajući za obadvije ekipe.
Bhf
Na kojoj utakmici je Rashford bio?Ljudi su bili puno bolji i samo su imali srece pa su i taj jedan bod uzeli,Liverpool puno bolji i bolje prilike imali.
Red
ovo je Liverpoolova godina ?
jasmin1989
Sto je trebao slaviti? Jedino sto su mogli slaviti je to sto su se dobro branili i nista vise. Sva ostala statistika je bila na strani Liverpoola. Bice teska borba za pretkolo Evropske lige. Odmorite pa valja za Beograd.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.