Rašiću otkaz u Tatranu

Srbijanski stručnjak nije stigao na početak priprema

Rašiću otkaz u Tatranu

Adnan Beganović

Rukometni prvak Slovačke, Tatran Prešov, u novu godinu je ušao s novim trenerom. Naime, čelnici kluba zahvalili su se na saradnji dosadašnjem treneru Đorđu Rašiću, a za njegovog nasljednika izabrali su nekadašnjeg igrača kluba Romana Lamača.

Srbijanski stručnjak nije smijenjen zbog loših rezultata, nego zbog toga što se jučer nije pojavio na početku priprema.

"Nismo mu se zahvalili zbog loših rezultata. Momčad je trebala početi pripreme jučer, no Rašić se na zakazanom treningu nije pojavio. Poslao je poruku da će u Prešov doći naredne sedmice, što je svakako bilo neprihvatljivo za nas", izjavio je predsjednik Tatrana, Miroslav Hmeliar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.