Rasplamsao se derbi na Old Traffordu: Dva gola za pet minuta

City bio bolji, ali...

Rasplamsao se derbi na Old Traffordu: Dva gola za pet minuta

Manchester United i Manchester City trenutno igraju gradski derbi na Old Traffordu, a nakon prvog poluvremena rezultat je 1:1 iako su gosti bili mnogo bolji tim na terenu.

Građani su na Old Trafford došli pokazati da su u ovom trenutku bolji tim od gradskog rivala, a sudeći prema prvih 45 minuta, to zaista i jeste slučaj.

City je od početka dominirao terenom, imao je nekoliko dobrih prilika prije pogotka u 42. minuti koji je došao nakon kornera. Strijelac je bio David Silva.

Ipak, samo nekoliko minuta kasnije United je poveo iz svoje prve prilike na utakmici. U drugoj minuti sudijske nadoknade, Rashford je iskoristio grešku odbrane Građana i zabio za 1:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi