Rasplesani napadački tandem Redsa

Balotelli ih je samo čudno gledao

Rasplesani napadački tandem Redsa

Fudbaleri Liveproola nisu ni blizu efikasni kao što su to bili prošle sezone kada ih je u napadu predvodio ubojiti Luis Suarez.

Urugvajski napadač je otišao u Barcelonu, Sturridge se povrijedio, a Balotelli se nije kako treba prilagodio na novu sredinu, pa u napadu Redsa ove sezone mnogo toga nije funkcionisalo onako kako treba.

Ipak, pred Merseyside derbi i gostovanje na Goodison Parku atmosfera u svlačionici među napadačima je odlična. U prilog ovoj tvrdnji govori i video klip na kojem Raheem Sterling i Daniel Sturridge plešu, dok ih Mario Balotelli začuđujuće gledao...

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije