Rasporodaja u Unitedu: Mourinho prodaje pola ekipe
Foto: EPA

Odlazi veliki broj igrača

Rasporodaja u Unitedu: Mourinho prodaje pola ekipe

Midhat Šljivak

Novi menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho naredio je potpuni remont ekipe.

Kako navode engleski mediji, Posebni se u petak sastao s izvršnim direktorom Edom Woodwardom, te su razgovarali o transferima ovog ljeta.

Navodno, Portugalac je spreman pustiti pola tima da ode, među kojima su Memphis Depay, Juan Mata, Bastian Schweinsteiger, Marouane Fellaini, Ashley Young, Marcos Rojo i Sergio Romero.

Pored nabrojanih spominje se i odlazak Lukea Shawa, ali i Antonija Valencije, te Mattea Darmiana. 

Jedini koji je siguran u ostanak na Old Traffordu je španski golman David de Gea. Iako za njega postoji interes Real Madrida, Mourinho ne želi da izgubi golmana svjetske klase i on će ostati u klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti