Raspucani Panić najefikasniji u pobjedi Chamberyja

Pogađao i Bašić

Raspucani Panić najefikasniji u pobjedi Chamberyja

Dž. Mrakić

Nakon što je poslije petog kola imao tek jednu pobjedu na svom kontu, Chambery Savoie protiv Toulousea uvezao je četvrtu uzastonu pobjedu u francuskom prvenstvu.

Rezultat je na kraju susreta glasio 28:27, a isti je odlučio Timothey N'Guessian sedam sekundi prije kraja regularnih 60 minuta.

Najefikasniji igrač susreta bio je bh. reprezentativac Marko Panić, koji je nakon povratka s reprezentativnog okupljanja pružio odličnu partiju i postigao sedam golova (7/10).

Naš drugi rukometaš u redovima Chamberyja Edin Bašić također je imao zapaženu ulogu, a na ovom susretu četiri puta se uspio upisati u listu strijelaca.

Inače, nakon četvrte uzastopne pobjede Chambery se popeo na peto mjesto francuske LNH lige, dok se Toulouse s druge strane nakon devet odigranih kola nalazi na 11. pozicji sa samo šest bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti