Rastali se Zorana Miličević i Jedinstvo
Ponajbolja rukometašica Jedinstva Zorana Miličević nije više članica Labudica

Labudice ostale bez iskusne rukometašice

Rastali se Zorana Miličević i Jedinstvo

Emir Dindić

Zorana Miličević više neće nastupati za Jedinstvo iz Tuzle. 

Jedan od ponajboljih rukometašica popularnih Labudica i rukovodstvo ovog kluba kako neslužbeno saznajemo odlučili su jutros da prekinu suradnju.  Razlozi rastanka između dvije strane ostali su nepoznati. 

Trener Daniel Sabljić pred  susret sa Krivajom iz Zavidovića moraće potražiti alternativu na ovoj poziciji, pa ćemo vjerovatno u subotnjem susretu gledati neku mladu i neiskusnu rukometašicu na toj poziciji.

Labudice igraju sezonu za zaborav, nalaze se pri dnu tabele jer na samom početku sezone doživjele su veliki broj povreda.

Podsjetimo, ekipu je pripremio za novu sezonu Dragan Lukić koji nije dočekao ni prvo kolo, pa je vreo krompir preuzeo Elmir Grabčanović koji je pokušao spasiti što se spasiti može, da bi poslije i on napustio klupu Labudica zbog narušenog zdravlja.

Na  početku drugog dijela sezone  trener  Jedinstva postao je  proslavljeni golman Slobode i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Daniel Sabljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi