Rastanak Damira Mršića od Fenerbahčea

Rastanak Damira Mršića od Fenerbahčea

E. Škorić

Čelnici turskog košarkaskog kluba Fenerbahce Ulker zahvalili su bosanskohercegovačkom košarkašu Damiru Mršiću, kojem je istekao ugovor, za beskrajan doprinos anadolskom klubu. 

Mršić, dugogodisnji član turskog Fenerbahce Ulkera, u posljednje vrijeme obnašao je dužnost menadžera tog kluba. 

 

"Košarkaški klub Fenerbahce Ulker zahvaljuje Damiru Mršiću za beskrajan doprinos kako na parketu, tako i kao članu uprave našeg kluba", piše u saopćenju kluba. 

 

Damir Mršić je košarkašku karijeru započeo u Sloboda Diti, zatim je igrao za Split, Netas, Tuborg, Troy Pilsner, Uniks Kazan, Dinamo iz Moskve, a zadnjih šest godina svoje karijere igrao je u Fenerbahce Ulkeru. U sezoni 2010./2011. vršio je dužnost menadžera Fenerbahce Ulkera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.