Rat na Twitteru: Federer kritikovao Švicarce, Behrami mu odbrusio

Uzburkali javnost u Švicarskoj

Rat na Twitteru: Federer kritikovao Švicarce, Behrami mu odbrusio

Kritike Rogera Federera na račun igre švicarske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu nije baš najbolje prihvatio Valon Behrami.

Švicarska je takmičenje u Rusiji okončala u osmini finala poslije blijede partije protiv Švedske, a među onima koji su osuli 'paljbu' po reprezentaciji je i Roger Federer, koji nije ni slutio da će ući u rat s jednim od fudbalera.

Naime, nakon što je Federer napisao na društvenim mrežama kako su "Švicarci dobili što su i zaslužili", uslijedio je oštar odgovor Valona Behremija.

"Gledaj svoja posla", uzvratio je Behrami.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Sve to je uzburkalo javnost u Švicarskoj, koja je, ipak, stala na stranu Federera.

Top Komentari

protiv modernog fudbala
gospodin Roger
12 10
Krivaja Zavidovići
Od kako igraju djeca gastarbajtera i migranata za Švicarsku, činjenica da su počeli redovno da igraju na velikim takmičenjima. Međutim, činjenica je i da većeg nekog rezultata nema. Pitanje je da li tu ima i kvaliteta za četvrfinale...
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi