"Rat" navijača Atletica s Cristianom Ronaldom: Portugalac im nije ostao dužan!

Zna se na šta je mislio

"Rat" navijača Atletica s Cristianom Ronaldom: Portugalac im nije ostao dužan!

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa trenutno igraju u gostima protiv Atletico Madrida veliki derbi osmine finala Lige prvaka.

U prvom poluvremenu vidjeli smo nekoliko dobrih šansi na obje strane, ali su mreže mirovale. Na udaru navijača Atletica posebno je bio Cristiano Ronaldo, a naravno zbog toga što je godinama nosio dres gradskog rivala Reala.

Ronaldo s navijačima vodi poseban "rat" jer je uspio nekoliko puta da iskulira velike zvižduke. No, u finišu prvog dijela nije mogao da odoli na skandiranja s tribina i odlučio je uzvratiti.

Nakon što su mu navijači počeli dobacivati i vrijeđati ga on je prema njima pokazivao ruku, odnosno aludirao na to da on ima pet Zlatnih lopti i pet titula Lige prvaka, te da je najbolji igrač svijeta. Naravno, zvižduci su postali samo jači nakon toga.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi