Ratko Dujković novi član Čelika

Iskusni golman ponovo na Bilinom polju

Ratko Dujković novi član Čelika · Zvanično

S. Mlaćo

Iskusni čuvar mreže Ratko Dujković karijeru će nastaviti u redovima NK Čelik. Dujković je posljednji angažman imao u redovima federalnog prvoligaša Rudara iz Kaknja, a zatim se očekivalo da će i završiti karijeru. 

Ipak, stigao je poziv iz Čelika, čiji dres je nosio već ranije, te će do kraja sezone iskusni golman biti član Zeničana.

U Čeliku su bili u potrazi za čuvarom mreže koji će biti konkurencija Mateju Markoviću, a izbor je na kraju pao upravo na Dujkovića.

Pored Čelika i Rudara, Dujković je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Slobode, Slavije, Zrinjskog, Salpe te Olimpika. U Premijer ligi je upisao oko 150 nastupa, a bio je pozivan i u reprezentaciju BiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi