Ratko Nikolić više nije trener NK Moševac

Podnio neopozivu ostavku

Ratko Nikolić više nije trener NK Moševac

E. Čaušević

Fudbaleri Moševca jučer su remizirali protiv Krivaje (0:0) na svom terenu u okviru sedmog kola Druge lige FBiH Centar.

No, nakon utakmice trener Moševca, Ratko Nikolić, odlučio je podnijeti neopozivu ostavku. On je iskazao žaljenje zbog rezultata u posljednje vrijeme i iz moralnih razloga je napustio klubu Moševca.

"Zahvaljujem se upravi, administraciji, igračima, prijateljima kluba i svima koji vole i prate rad NK Moševac. Na moju veliku žalost, Moševac je mogao i morao bolje ove sezone. Nešto slabiji rezultati od očekivanih u posljednje vrijeme su uticali na moju odluku da podnesem ostavku i pružim priliku klubu da pronađe najbolje rješenje za nastavak sezone", rekao je Nikolić.

Moševac bi uskoro trebao objaviti ime novog trenera koji bi na klupi ovog tima mogao debitovati već za vikend kada će ovaj klub ugostiti Famos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi