Ratko Varda objavom 'bocnuo' navijače Crvene zvezde: Gdje Zvezda nije ušla ove jeseni?
Varda je ipak objasnio svoju objavu

Nakon što Zvezda nije mogla odigrati utakmicu a Kosovu

Ratko Varda objavom 'bocnuo' navijače Crvene zvezde: Gdje Zvezda nije ušla ove jeseni?

S. Pašalić

Crvena zvezda je prije nekoliko dana trebala igrati utakmicu šesnaestine finala kupa Srbije protiv Trepče.

Nogometaši i stručni štab su se uputili na Kosovo kako bi odigrali ovu utakmicu, ali su na prelazu Jarinje zaustavljeni i nije im dozvoljen ulazak te su nakon nekg vremena na kraju vraćeni kući.

Dosta se pisalo o ovom događaju, ali su neki navijači Partizana iskoristili priliku da se našale na račun velikog rivala, a to je uradio i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ratko Varda.

Varda je veliki navijač Partizana i odlučio je da objavom na Instagramu 'bocne' navijače Crvene zvezde.

"Gdje Zvezda nije ušla ove jeseni? Na Kosmet i u Partizanov šesnaesterac", napisao je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, a zatim je i obrazložio svoju objavu.

"Nemam nikakve namjere i nikada je nisam imao da ikoga uvrijedim, ovo je samo vic i ništa više. Kosmet je bio i ostao svetinja. Ako vam je lakše navijačima CZ ni KK Partizan nisu pustili prošle godine",dodao je Varda.

Ratko Varda je tokom svoje karijere igrao za veliki broj klubova, a nastupao je i u NBA ligi u sezoni 2001/2002 u dresu Detroit Pistonsa.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je odigrao 12 utakmica i bilježio prosječno 13.4 poena i 4.1 skoka.

Top Komentari

Honduras
Ratko Varda pravi Srbin
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi