Varda izvrijeđao košarkaše Partizana

Imao je šta reći nakon novog poraza Beograđana

Varda izvrijeđao košarkaše Partizana

Samir Mlaćo

Košarkašima Partizana i ne ide u novoj sezoni. Na stalnoJ su meti kritika, a jednu je uputio i nekadašnji bh. reprezentativac Ratko Varda.

Varda je ranije nosio dres Partizana, a sada je nakon poraza od Turk Telekoma poručio da mora prokomentarisati igre kluba. Nije štedio članove ovog kluba.

"Ne mogu jače je od mene da ne prokomentarišem ovo. Gledam ovaj današnji Partizan nema tu mnogo šta da se vidi svi misle da su dotakli zvezde, a niko se još nije popeo ni na Beograđanku da budu malo bliže tim zvezdama. Stvar je u principu želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više ili ćeš se jednog dana zadovoljiti tim što si igrao u Partizanu. Da skinem 20 kg i sa 40 da ponovo počnem da igram sa mojim bratom Novica Veličković on zna o čemu pišem. Uvijek na**be trener valjda će Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu", napisao je Varda na Instagramu.

Partizan je u posljednjih šest susreta u svim takmičenjima upisao isto toliko poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi