Raul de Gracia produžio ugovor sa Bosnom
FOTO: nkbosna.ba

Panamac ostaje u Visokom

Raul de Gracia produžio ugovor sa Bosnom

S. Mlaćo

U prostorijama NK Bosna novi ugovor sa timom iz Visokog potpisao je Panamac Raul Sampson De Gracia Bennetto.

 On će i u narednih šest mjeseci nositi dres Bosne, a a ugovor je potpisao u prisustvu svog zastupnika Nedima Runde.

Gracia nije krio oduševljenje zbog potpisa novog ugovora, ali to i nije čudno, s obzirom da postao jedan od ljubimaca navijača Bosne. Pokazao se kao veliki potencijal, ali su ga povrede spriječile da pokaže sav kvalitet. Ipak, u Bosni su imali razumjevanja, te vjeruju da da će sada popularni "Raul" biti jedna od glavnih uzdanica njihovog tima u novoj sezoni Prve lige Federacije BiH.

Panamac je priznao da je u ljetnoj pauzi samostalno trenirao u svojoj zemlji, a jučer je i postigao jedan pogodak u pobjedi nad Ilijašom (4:0).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi