Raul: Guardiola je potreban Barceloni

Raul: Guardiola je potreban Barceloni

Trener još uvijek aktuelnog prvaka Evrope i Španije Pep Guardiola sutra će objaviti ostaje li na klupi Barcelone i nakon ove sezone.

Nekadašnji Pepov ljuti protivnik na terenu, bivši kapiten Real Madrida, a danas napadač Schalkea Raul Gonzalez, istakao je kako je Barceloni potreban Guardiola.

 

"Barceloni, ali i španskom fudbalu uopšte je potreban Guardiola. Međutim, njegova je odluka hoće li ostati ili ne i svakako je treba poštovati", rekao je Raul, koji se potom osvrnuo i na trenera Reala Josea Mourinha.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

"Nema se šta puno reći o njemu. Osvojio je Kup kralja, a vjerovatno će i Primeru. To dovoljno govori", dodao je legendarni napadač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije