Raul Jimenez zadobio frakturu lobanje, osjeća se dobro

Operisan tokom noći

Raul Jimenez zadobio frakturu lobanje, osjeća se dobro

A. Čaušević

Raul Jimenez je doživio tešku povredu glave na startu utakmice Arsenal - Wolverhampton.

Jimenez je stradao nakon gadnog sudara glavama sa Davidom Luizom. S terena je iznešen na nosilima te je prebačen u najbližu bolnicu.

Odlični napadač je zadobio frakturu lobanje, tokom noći je operisan i zadržan je u bolnici gdje će se oporavljati neko vrijeme.

"Raul se osjeća dobro nakon sinoćnje operacije koja je odrađena u bolnici u Londonu."

Potražite više informacija na temu Premier league:

“Vidio je svoju partnericu Danielu i sada se odmara. Ostat će na posmatranju još nekoliko dana i onda započeti s oporavkom. Wolvesi zahvaljuju Arsenalovom lječničkom osoblju, NHS paramedicinarima, zaposlenicima bolnice i kirurzima, njihova pomoć i vještina bile su ključne", saopštili su iz Wolvesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi