Raul: Porodica će odlučiti o ostanku u Schalkeu

Ugovor mu istiće na kraju sezone

Raul: Porodica će odlučiti o ostanku u Schalkeu

A. Haznadarević

Bivšem napadaču Real Madrida Raul Gonzalezu, ugovor sa Schalkeom istiće na kraju sezone, a kako kaže, njegova porodica je ta koja će odlučiti o daljem ostanku u Gelsenkirchenu.

Tridesetčetverogodišnji napadač je i prije izrazio svoju želju za produženjem ugovora koji istiće na ljeto, a i sam je priznao da mu je Schalke ponudio odlične uslove za produženje ugovora.

 

"Dobio sam odličnu ponudu od Schalkea, ali moja porodica će donijeti odluku."

 

Prema izvještajima, Schalke je ponudio Raulu jednogodišnji ugovor težak četiri miliona eura, ali navodno bivši as Real Madrida želi igrati još dvije sezone.

 

Na kratko se osvrnuo i na uzvratnu utakmicu četvrtfinala Evropa lige protiv Athletic Bilbaa.

Nakon prvog susreta u Gelsenkirchenu i poraza od 4:2, njegov tim na San Mames stadionu mora učiniti sve da stigne taj zaostatak i pokuša proći dalje.

 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Kod kuće smo bili superiorni 70 minuta, ali sutra moramo biti i bolji. Moramo zabiti tri gola, tako da će biti vrlo zanimljivo", zaključio je legendarni Raul.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.