Raule doktore fudbala, nemoj to da im radiš

Sjajan pogodak legendarnog španskog fudbalera

Raule doktore fudbala, nemoj to da im radiš

Adnan Beganović

U 13. kolu NASL-a fudbaleri New York Cosmosa su s minimalnih 1:0 savladali Jacksonville Armadu, a jedni pogodak na suretu je postigao legendarni Raul.

Iako je napunio 38 godina legendarni fudbaler Reala još uvijek ne razmišlja o penziji, a u New New Yorku i dalje uživa u fudbalu.

Naravno, osim Raula uživaju i gledaoci koji ga imaju priliku gledati na terenu, a da je majstor uvijek majstor, Raul je potvrdio u duelu njegove ekipe i Jacksonvillea.

Igrala se 74. minuta, na semaforu je stajalo 0:0, a onda je legendarni španski fudbaler dobio loptu u šesnaestercu, lažnjakom  se oslobodio protivničkih igrača i postigao je pogodak za pobjedu Cosmosa.

U video prilogu pogledajte Raulovu majstoriju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.