Ravna tribina na La Bomboneri postaje prošlost: Pogledajte kako će izgledati kultni stadion

Predstavljen novi projekat

Ravna tribina na La Bomboneri postaje prošlost: Pogledajte kako će izgledati kultni stadion

Admin Čaušević

Moderni projekat novog izgleda kultnog stadiona La Bombonera predstavljen je danas. 

Proces modernizacije stadiona prepoznatljivog po ravnoj tribini je predstavio kandidat za predsjednika Boce Juniors Jose Beraldi.

U slučaju rekonstrukcije ravna tribina bi bila srušena, na tom mjestu bi bila izgrađena nova i mnogo modernija te bi kapacitet La Bombonere sa 49.000 bio povećan na 70.000 sjedećih mjesta.

Inače, izgradnja tribine ne bi utjecala na ulicu Del Valle Iberlucea koja se nalaz tik pored stadiona jer bi se saobraćaj obavljao ispod tribine.

Inače, novi izbori za predsjednika Boce su na programu u decembru, a s ovim projektom Beraldi je sigurno sebi povećao šanse za pobjedu.

Top Komentari

Mungos
vako mogu i divovi hahahahahaha
1 5
Ado
Super ce igledati.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi