Rayu tri boda protiv Betisa

Primera

Rayu tri boda protiv Betisa

M. Šljivak

Fudbaleri Rayo Vallecana savladali su večeras na svom terenu ekipu Betisa rezultatom 3:0 u susretu 28. kola španske Primere.

Nakon što u prvih 45 minuta nije bilo golova, u nastavku su navijači u predgrađu Madrida vidjeli tri, sva tri u mreži gostiju iz Seville.

Šest minuta igre u drugom poluvremenu bilo je dovoljno igračima Raya da dođu do vodstva. Strijelac vodećeg gola za Rayo bio je Emilliano Armenteros.

Rezultat od 2:0 postavio je Diego Costa u 78. minuti utakmice, da bi konačanih 3:0 u 90. minuti postavio iskusni Raul Tamudo za sasvim zasluženu pobjedu Raya.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.