Razbjesnio sve: Sramotan potez o kojem će se dugo pričati!

Tamna strana Evropskog prvenstva

Razbjesnio sve: Sramotan potez o kojem će se dugo pričati!

Rukometni reprezentativac Španije Jorge Maqueda napravio je u susretu sa Njemačkom potez koji će se pamtiti i dugo prepričavati.

Naime, Španija je u posljednjoj sekundi prvog poluvremena imala priliku izvesti 'deveterac', a Maqueda je iz neposredne blizine pucao ravno u glavu Steffena Weinholda.

Reprezentativac Njemačke je nakon udarca završio na parketu, a rukometaš makedonskog Vardara je na sebe navukao gnjev svih u dvorani.

Maqueda je bio na meti svih reprezentativaca Njemačke, koji su ga brzo opkolili, a njegov bezobrazni potez se nije svidio ni sucu, koji mu je opravdano pokazao direktan crveni karton.

Sreća u nesreći je da Weinhold nije teže povrijeđen i da će biti spreman za sljedeći meč svoje selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi