Razgovori sa Sušićem ove sedmice

Da li će Pape ostati selektor Zmajeva

Razgovori sa Sušićem ove sedmice

Razgovori između čelnika Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine Safeta Sušića trebali bi se održati ove sedmice.

Sušiću u subotu 31. decembra ističe postojeći ugovor sa Nogometnim/Fudbalskim savezom Bosne i Hercegovine, a za sada još uvijek nije poznato da li će ga produžiti, te da li će voditi Zmajeve kroz kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Komitet za normalizaciju je još ranije istakao podršku Sušiću, te najavio da su mu spremni ponuditi novi ugovor, ali Pape je još uvijek u nedoumici o tome da li želi i dalje obavljati dužnost selektora A reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Sušić bi treba stići u Sarajevo sutra ili prekosutra, nakon čega će početi pregovori o produženju ugovora. U ovom trenutku nismo definisali datum početka razgovora. Najvjerovatnije će to biti ove sedmice, ali neće biti ništa strašno ako razgovori počnu i poslije nove godine", rekao je za SportSport.ba potpredsjednik Komiteta za normalizaciju Elvedin Begić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti