Razgovori u američkoj ambasadi poremetili pripreme bordo ekipe

FK Sarajevo na pripremama u Čitluku

Razgovori u američkoj ambasadi poremetili pripreme bordo ekipe

S. Mlaćo, foto: S. Mlaćo

Nogometaši Sarajeva jučer su u pripremnom meču savladali sa 2:0 GOŠK iz Gabele, a već danas nastavili sa treninzima u Čitluku, svojoj stalno pripremnoj bazi. 

Današnji trening propustio je Almir Bekić koji ima problema sa povredom, te nije bio ni u kombinaciji za meč sa GOŠK-om. On će se ekipi priključiti sutra.

Danas su odvojeno od ostatka ekipe radili Mersudin Ahmetović i Elvis Sarić, koji su propustili trening jutros, a razlog je odlazak na razgovore u američku ambasadu radi dobijanja viza za turneju nogometne reprezentacije BiH.

Također, po posebnom planu je radio Aleksandar Šofranac, pojačanje bordo tima iz belgijskog Cercle Brugge.
"Šofranac osjeća malo bol u desnoj zadnjoj loži i zato smo mu dali specijalni program u ova dva dana. Nije to ništa značajno i mislim da će to biti uredu. Ostali su svi zdravi i u pogonu", kazali su iz ljekarskog tima FK Sarajevo za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Sarajevo će u subotu u Mostaru odmjeriti snage protiv federalnog prvoligaša FK Velež, a meč se igra sa početkom u 14 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi