Razilaze se Zvijezda 09 i Anel Husić?
Pružao veoma dobre partije u prvom dijelu sezone

Napušta redove bh. premijerligaša

Razilaze se Zvijezda 09 i Anel Husić? · Saznajemo

S. Mlaćo

Zvijezda 09 danas se sporazumno razšla sa Anelom Husićem, neslužbeno saznaje SportSport.ba

 Husić je protekle polusezone za tim iz Etno sela Stanišići upisao 14 nastupa uz PL uz četiri pogotka i dvije asistencije.

Ipak, neslužbeno saznajemo da su dvije strane postigle sporazum o raskidu saradnje pa je Husić od danas slobodan nogometaš u potrazi za novim klubom.

Podsjetimo, ovaj 24-godišnjak prethodno je nastupao za Slobodu, Mladost Doboj Kakanj i Budućnost iz Banovića. U redove Zvijezde stigao je na ljeto prošle godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Husić je i nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, a s obzirom na dobre partije u prvom dijelu neće mu biti teško pronaći novi angažman.

Top Komentari

Metropoljac
Red mušterija se već ufatio al nemaju dovoljno love
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti