Razočarani Balić odbio medalju
Vori i Duvnjak zaustavljeni i nemoćni

Razočarani Balić odbio medalju

Edmir Škorić

Nezadovoljni srebrnom medaljom Ivano Balić i Pero Metličić nisu je htjeli okačiti oko vrata, a najbolji hrvatski rukometaš je odbio podignuti i pehar za drugoplasiranu momčad SP-a.

Hrvatska je ipak posustala u finalu, jednostavno bili su nemoćni protiv Francuske u svim segmentima igre, i unatoč 16 hiljada vatrenih navijača koji su ih bodrili svih 60 minuta nisu uspjeli doći do toliko očekivanog zlata.

Iako je i ovo bio veliki uspjeh za podmlađenu selekciju Hrvatske, "kauboji" su bili tužni i razočarani, dok su neki od njih štoviše bili i ljuti.

Tako je Vori skoro pogodio danskog sudiju loptom u zadnjim trenutcima utakmice, a na dodjeli medalja Ivano Balić je odbio istu primiti i okačiti oko vrata. Metličić mu se pridružio, te srebrnu medalju stavio oko vrata svog sina Dine. Ivano Balić je zamolio suigrače i da ga zaobiđu prilikom podizanja pehara za drugoplasiranu ekipu Svjestkog Prvenstva. Isti igrač je odbio primiti istu tu medalju i u Norveškoj, dakle očito sebe smatra samo pobjednikom.

U trenutku kada su Francuzi primali svoje medalje, cijela dvorana je zviždala, ipak bilo je i onih realnih koji su zapljeskali večeras boljoj i jačoj ekipi. Na kraju pred kamere su snage smogli i stali Vori, Metličić, Šprem, Gojun i Horvat, svi ostali su za Balićem izašli na alternativni izlaz.

Pogledajte i video prilikom dodjela nagrada za Hrvatsku momčad.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.