Razvan Rat divljačkim nokautom slomio nos Charlesu

Rumun poludio

Razvan Rat divljačkim nokautom slomio nos Charlesu

Rayo Vallecano je dočekao Celtu i lakše nego što se očekivalo upisao jako bitnu pobjedu u borbi za ostanak. Bilo je čak 3:0 za domaće, uz dva gola Buena i jedan Rubena Rochine. 

Ipak, trijumf Raya pomalo je pao u sjenu divljačke "žute minute" njihovog Razvana Rata.

Rumunski fudbaler je u januarskom prijelaznom roku stigao u Rayo i odmah uhvatio mjesto u prvom sastavu. Itekako je dobro došao malenom klubu iz Madrida svojim iskustvom, no protiv Celte je pokazao i svoju lošiju stranu.

Igrala se 64. minuta, na semaforu je već bilo 3:0 za Rayo, kada je 32-godišnji Rat na sredini travnjaka šakom u glavu udario gostujućeg napadača Charlesa.

Ne zna se koji je bio povod svemu, ali što god bilo, opravdanja za Ratov potez nema.  Glavni arbitar ove utakmice mu je pokazao direktan crveni karton, a Charles je zaradio prelom nosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije