Reakcija bivšeg igrača Redsa nakon trećeg gola je neprocjenjiva, ali šta to radi njegov kolega?

Dvije potpuno različite reakcije nakon gola Liverpoola

Reakcija bivšeg igrača Redsa nakon trećeg gola je neprocjenjiva, ali šta to radi njegov kolega?

S. Pašalić

Liverpool je večeras u dramatičnom meču slavio na gostovanju kod Newcastlea sa 3:2.

Redsi su poveli golom Van Dijka u 13. minuti, ali je samo sedam minuta kasnije Atsu izjednačio na 1:1. Liverpool je ipak u 28. minuti ponovo stigao do vodstva kada je Mohamed Salah postigao gol za 2:1.

U 54. minuti domaći su ponovo izjednačili nakon što je Rondon pogodio za 2:2. Nakon toga je uslijedio težak udarac za Liverpool kada je Salah u 73. minuti morao napustiti teren zbog teške povrede.

Salah je pri sudaru sa golmanom Newcastlea dobio udarac u glavu i na nosilima je iznesen sa terena, a tek se treba utvrditi ozbiljnost povrede.

Iako se činilo da će Liverpool ipak ostati bez pobjede i borbe za naslov prvaka, Origi je u 86. minuti postigao gol za 3:2 te donio svojoj ekipi sva tri boda koja se ponovo vratila na vrh Premier lige i sada ima 94 boda.

Treći gol Liverpoola je na poseban način proslavio i nekadašnji igrač kluba sa Anfielda John Barnes koji nije krio svoje oduševljenje nakon postignutog gola.

Ipak, zanimljiva je bila i reakcija Andyja Graya koji je igrao za nekoliko klubova iz Premier lige. On nije pokazivao nikakve reakcije nakon postignutog gola Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi