23

Komentari (23)

adosar
Kako ce izgledati stadion kosevo kad FK Sarajevo ne bude vise igrao na njemu, kome ce ga ovi jadovi jadni izdavati, a mozda to i jeste cilj, da se sve poravna i napravi tibra novo naselje...
adosar
Kako ce izgledati stadion kosevo kad FK Sarajevo ne bude vise igrao na njemu, kome ce ga ovi jadovi jadni izdavati, a mozda to i jeste cilj, da se sve poravna i napravi tibra novo naselje...
Gradjanin
Izgledat će isto kao i sad. Ko da ste davali neke pare za njega. 86000 ni za struju i vodu ne može bit. STOP guljenju budžeta od strane Vijetnamskog privatnog kluba!
Gradjanin
Ovo je direktno oštećivanje budžeta općine Centar i svih poreznih obveznika za potrebe privatnog kluba iz Vijetnama. Ovde su priznali kriminal koji rade u interesu nekog privatnika. Znate li vi koji ste ovo radili koliko je u općini Centar ljudi koje ne interesuje fudbal ili nisu navijači FK Torpedo? Čije vi pare trošite. Ovo treba tužilaštvo da ispita.
samozeljo
100% si u pravu... uzas sta rade
No_Ke
A cije su pare isle za sergija arenu? Ja zivim u n sarajevu ne navijam za selju! Ne zanima ma tribina, teren i sta sve nije islo.. Hocu park za dijete ispred zgrade, necu istok na grbavici, hocu trotoare oko zgrade necu teren na grbavici..
Gradjanin
Ti ako hoćeš zgrade, fino iskeširaj 25 miliona KM koliko je procjenjen Grbavica stadion, ako ti Udruženje gradjana FK Željezničar to želi prodati. Drugo jedno je pomagat udruženje građana i državljana BiH , a sasvim drugo privatni klub iz Vijetnama. Ako te stvari ne razlikuješ nije ni čudo što navijaš za FK UDBA Torpedo umjesto za radnički klub, ljubav i tradiciju.
teddy sheringham
Sarajevo nije privatni klub. Idi guglaj malo. Amar ti je popio mozak. Jer da je privatni klub do sada bi 16 puta imalo privatni stadion. Šampionski 0:3 pozdrav.
Tumbe1976
pa ta UDBA je vama stadion dala konju. jos ste tribinu ukrali od Slavije. ma MRSSS
Gradjanin
Koji ste bi bolesnici UDBA Torpedo. No čiji li je kad je većinski vlasnik sa 60% Vijetnamac, 30% Malezijac i 10% ulagača iz BiH?
Gradjanin
To gradjani BiH plaćaju poreze da bi Vijetnamski klub ovde imao uslove? Ajmo razguli sa budžeta i neka vam vijetnamac pravi stadion, ako na medjunarodnom tenderu za prodaju zemljista bude najbolji ponudjač. Od kako postojite samo budzet gulite. Dok nije postao privatni klub i nekako, sad ovo tužilaštvo treba da ispita. Dokaze su sami iznjeli.
Benjamingst
Taj stadion srusiti I novi izgraditi manji sadion do 16000 dovoljno za nase uslove.
ljoze01
Nema para a... sve kao med i mlijeko a unutra
Bulwyf
Pravac Vijetnam firauni sa Kobilje Glave, to vam je domovina sad
AmerZE1990
Cudna jada od sehera grada
bistrik87
Sta vi bando ocekujete da vam mi damo pare za vas stadion ? Majku vam lopovsku
AnijakManjo
Jbg kad ste, Fk beskucnici 1946!!! Sta je igracima i usrefu odgovara grbavica, mrs na svoje ruglo pa igraj ako mozes. Poceli vam ko migrantima mijenjat rute hahahahah
LomanaLuaLua
Mi igramo evropu maloumniče, igrate li vi?
AnijakManjo
Prcim vam evropu nemas gdje ljude ugostit, mi imamo stadion vi ne sta cemo sad.
AnijakManjo
Borite se svim silama da igrate na grbavici, cak se i politika umijesala da igrate, a ne van grada. Hahahha vi ste politicka prcija, pogledaj tekst procitaj uhljupe. Koliko manje placate kiriju, koliko vam ostane. Napravite sebi stadion, gdje taj tan, vijetnamac itd hahahah
teddy sheringham
Oooooj sadako moja!! Prosili ste za stolice 5 godina, fukare male.
AnijakManjo
Vi bi volili vise od svega da ga isprosite kao mi. Haj vozdra glupsone.
AnijakManjo
U zenicu pa igraj te sta trazite grbavicu onda majmune.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.