Reakcija navijača Watforda na Canov spektakularni gol
Foto: EPA

Šok na licima navijača koji su se nalazili iza gola Gomesa

Reakcija navijača Watforda na Canov spektakularni gol

Veznjak Liverpoola je postigao spektakularan pogodak protiv Watforda. Can je nakon jednog dugog pasa Lucasa, fantastično zahvatio loptu makazicama i poslao je u gol Stršljenova.

Nakon utakmice je čak i trener Liverpoola, Jurgen Klopp, priznao da je njegov igrač postigao gol koji se rijetko viđa, te da je i njega iznenadilo Canovo umijeće. 

Naravno, navijači Liverpoola, ali i svi ljubitelji nogometa su bili oduševljeni sjajnim golom, a društvene mreže su bile prepune hvalospjeva na račun Cana. 

Ipak, nije iznenađujuće da navijači Watforda nisu bili previše spremni pohvaliti Cana, ali jedno je sigurno i oni su bili zatečeni pogotkom koji je njihovoj ekipi postigao igrač Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

TV kamere su uspjele zabilježiti izraze lica navijača Watforda, koji su sjedili direktno iza gola, u momentu kada je Can postizao pogodak. Zanimljiva slika pokazuje šok i nevjericu na licima simpatizera Watforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi