Real Ancelottija predstavlja 3. juna

Prema pisanju Marce

Real Ancelottija predstavlja 3. juna

Adnan Beganović

Prema pisanjima uvijek dobro obavještene španske Marce, Real Madrid će 3. juna kao novog trenera predstaviti italijanskog stručnjaka Carla Ancelottija.

Iako službene potvrde o transferu Ancelottija iz PSG-a u Real Madrid još uvijek nema, Marca tvrdi kako je posao Reala i italijanskog stručnjaka praktično gotova stvar.

Marca također navodi da je Ancelotti jučer vodio i jedan od posljednjeih treninga PSG-a koji je bio otvorenog tima, a na kraju se italijnaski stručnjak obratio navijačima sa znakovitom porukom:

"PSG-u želim sve najbolje u budućnosti i nadam se da će vaši snovi rasti. Hvala vam na podršci koju ste nam pružali tokom cijele sezone."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, aktuelni predsjednik Reala, Florentino Perez, mogao bi biti jedini kandidat na skorim predsjedničkim izborima i ako se to dogodi navodno će mu Upravni odbor "kraljevskog kluba" 2. juna povjeriti novi mandat, a već dan kasnije Ancelotti će biti predstavljen kao novi trener.

Na kraju dodajmo i da Marca piše da će Real biti jako rastrošan u ljetnom prelaznom roku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.