Real bolji od Džeke i društva
Utakmica sa velikim brojem šansi na kraju je pripala prvaku Evrope (Foto: EPA)

Asensio i Bale za trijumf

Real bolji od Džeke i društva

Midhat Šljivak

Madridski Real pobijedio je sinoć Romu sa 2:1 u susretu Internacionalnog kupa šampiona u New Jerseyju.

Kraljevi su posao u ovom duelu završili nakon 11 minuta igre kada su stekli dva gola prednosti.

Već u drugoj minuti bilo je 1:0, a nakon lijepe akcije pogodio je Marco Asensio, da bi u 11. minuti Gareth Bale pogodio za 2:0.

Iako je u ovom duelu šansi još dosta rezultat se promijenio tek u samom finišu meča. Igrala se 83. minuta kada je konačnih 2:1 postavio Kevin Strootman.

Edin Džeko je na terenu proveo 72 minute i imao je nekoliko dobrih pokušaja prema Keyloru Navasu, ali nije uspio da ga savlada.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi