Real dobio konkurenta u borbi za Mbappea
FOTO - EPA

Želi ga Liverpool

Real dobio konkurenta u borbi za Mbappea

A. Beganović

Jedan od najboljih svjetskihg igrača, Kylian Mbappe, na kraju sezone mogao bi napustiti redove francuskog prvaka PSG-a.

Mbappe je ugovorom za PSG vezan do ljeta 2022. godine, no pregovori oko potpisivanja novog nisu urodili plodom, pa je sve izvjesnije da će ovaj sjajni fudbaler na kraju sezone napustiti francuskog prvaka.

Do danas se činilo da će njegov novi klub sigurno biti Real, koji bi ga da nije došlo do pandemije koronavirusa, već ovog ljeta pokušao dovesti, no danas stvari izgledaju drugačije.

Kako pišu francuski mediji, za Mbappea je "zagrizao" i Liverpool koji ga je i 2017. htio dovesti u svoje reedove, a navodno kontakti između francuskog fudbalera i engleskog kluba zapravo nikad nisu ni prestali.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naravno, PSG će i dalje pokušavati uvjeriti Mbappea da potpiše novi ugovor, ali kako pišu poznavaoci prilika u francuskom fudbalu, on je već odlučio otići samo je pitanje gdje. U Real Madrid ili Liverpool?

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Haha
1 0
Martial9
Covjek ima 2 godine ugovora I Zar mora odma potpisat drugi da vi kreteni odma pocnete nebuloze pisat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi