Real dogovorio veliko pojačanje za ljeto

Silva stiže u Real

Real dogovorio veliko pojačanje za ljeto

Edmir Škorić

Kako javljaju britanski mediji, a prenosi ugledni madridski AS, Real je dogovorio veliki transfer za ljeto.

Daily Star je u nedjelju objavio kako je Real za 58 miliona eura kupio nogometaša Porta i on će na ljeto doći u Madrid.

Prethodno je Arsenal nudio 23 miliona eura za portugalskog reprezentativca, no unosna ponuda Kraljeva je radije prihvaćena u Portu, koji će na usluge ovog igrača, kako sada stvari stoje, moći da računa još do ljeta.

Taman će u julu biti ukinuta Realova suspenzija za transfere i tada će Silva imati pravo potpisa ugovora s Realom. Iako Porto ove sezone ne igra najbolje, Silva je daleko najbolji igrač portugalskog tima. U 25 mečeva zabio je 11 golova, a u dresu Portugala u samo pet nastupa već ima četiri gola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Radi se o napadaču koji je visok 185 cm i ima samo 21 godinu, a postoji velika mogućnost da su Pepe i Cristiano Ronaldo tražili njegov dolazak u klub, svjesni njegovih kvaliteta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti