Real favorit prema kladionicama

Atletico autsajder

Real favorit prema kladionicama

Edmir Škorić

Na Santiago Bernabeu u Madridu večeras Real i Atletico igraju finale španskog Kupa Kralja.

Izabranici Josea Mourinha su, prema kladionicama, blagi favoriti, pa je koeficijent na pobjedu Reala, u većini kladionica, 1.60. Ukoliko ste sports betting ljubitelj trebali biste razmisliti o Real Madridu, a ukoliko vjerujete u pobjedu Atletica, na jedan uloženi euro možete zaraditi i do šest eura. 

Realu je to jedina prilika da se domogne nekog trofeja, obzirom da su u Primeri završili sa deset bodova zaostatka za Barcelonom, dok ih je u Ligi prvaka u polufinalu izbacila Borussija Dortmund. 

Ronaldo i društvo najavljuju pobjedu u gradskom okršaju, a godinama unazad lagano su izlazili na kraj sa gostima s Vicentea Calderona. Ipak, Falcao je jedan od ponajboljih napadača svijeta i s njim Atletico ima pravo da se nada iznenađenju. 

Real je u posljednjih pet utakmica ostvario četiri pobjede i jedan remi, dok je Atletico dva puta slavio, dva puta je poražen i jednom remizirao. 

"Bez obzira što je ovo "najmanji trofej" maksimalno smo spremni i želimo ga osvojiti. Ključan će biti ulazak u utakmicu, uđemo li u nju žestoko i odigramo li na visokoj razini znamo da ćemo osvojiti kup", izjavio je Ronaldo.

"Real u utakmicu ulazi u statusu favorita, zbog svoje povijesti, trenutnog igračkog kadra, ali to nas niti najmanje ne zabrinjava i uvjereni smo kako imamo svoje šanse", izjavio je Falcao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real je, uglavnom, favorit protiv bilo koga i za očekivati je njihovu pobjedu. Isto tako, mogli bismo vidjeti najmanje tri pogotka, a izgledna je i opcija "obje ekipe daju gol". No, s kladionicom nikada ne znate, pa budite oprezni. 

Na kraju krajeva, čeka nas spektakl i otvorena utakmica, gdje će glavnu riječ voditi Ronaldo i Falcao. I sigurno je da će Madrid slaviti, samo ostaje da saznamo da li onaj dio s navijačima Reala ili Atletica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.