Real gostuje na stadionu na kojem ne može stati više od 4.000 gledatelja

Naredne srijede

Real gostuje na stadionu na kojem ne može stati više od 4.000 gledatelja

Edmir Škorić

Unionistas će imati priliku da odmjeri snage s Real Madridom u Kupu Kralja, a prvi meč igra se naredne srijede.

Iako stadion ovog tima u Salamanci prima samo 4.000 gledatelja, susret Unionistasa i Reala bit će odigran na tom terenu i to će biti zanimljivo gostovanje za velikana iz Madrida.

Bio je prijedlog da se meč igra na stadionu Salamance, no niti Salamnca, niti Unionistas nisu bili za to, pa je odlučeno da duel bude odigran na Las Pistasu.

U petak ujutro je održan sastanak u lokalnoj upravi i donešena je odluka da stadion Las Pistas de Helmantico ispunjava sve uslove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sada će Unionistas predstaviti odgovarajuću dokumentaciju kako bi započeli s radom na dodatnim sjedalima i rasvjeti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi